تولید لباس تمام حسگر برای تسهیل ردگیری حرکات افراد

امروزه برای ردگیری دیجیتال حرکات افراد استفاده از دوربین های قدرتمند ضروری است. اما تولید یک لباس مجهز به حسگرهای پوشیدنی این مشکل را برطرف کرده است.

به گزارش گروه خبری دنیای مد و لباس، از جمله محصولاتی که امروزه برای ردگیری حرکات افراد تولید شده اند می توان به کینکت مایکروسافت اشاره کرد که برای اجرای بازی های تعاملی استفاده می شود. این روش بسیار پرهزینه و نیازمند استفاده دائمی از دوربین است. اما با استفاده از پوشاک مجهز به حسگرهای پوشیدنی هزینه ها و مشکلات اجرایی چنین کاری برطرف می شود.
محققان دانشگاه کارنگی ملون می گویند برای اجرای این طرح تنها کافیست حسگرهای نازکی به لباس افراد چسبانده شود تا از این طریق ردگیری حرکات آنها تسهیل شود.
یک مزیت دیگر استفاده از این روش آن است که فرد نباید به طور دائمی در برابر دوربینی حاضر باشد تا حرکاتش ثبت شود و تنها کافیست این حسگرها از طریق لباس به بدن او وصل باشند.
حسگرهای یادشده نیازی به باتری هم ندارند و تامین انرژی آنها با استفاده از امواج رادیویی و برچسب های آر اف آی دی صورت می گیرد.
سیستم یادشده فعلا RF-Wear نام گرفته و دقت آن برای ردگیری حرکات افراد میلیمتری توصیف شده است. از روش یادشده می توان برای اجرای بازی های ویدئویی سه بعدی، تولید شخصیت های انیمیشنی رایانه ای، تسهیل تمرینات ورزشی و برنامه های تناسب اندام و غیره استفاده کرد.
دریافت اطلاعات RF-Wear بر روی گوشی هم ممکن است.

منبع: خبرگزاری مهر

درباره ی J Sadeghi

مطلب پیشنهادی

انواع مدل کمربند های پهن در بهار 

هاتیک: ممکن است به یاد داشته باشید که در سال های خیلی دور، زمانی که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *